Îngrijitoare din ITALIA, violată de soțul de 80 de ani al bătrânei pe care o îngrijea

Atacul asupra îngrijitoarei de 60 de ani a avut loc duminică, 11 martie, în locuința din Mantova în care femeia lucra ca îngrijitoare pentru soția pensionarului.

Femeia susține că în jurul orei 6.30, în timp ce se îmbrăca în dormitorul său, de lângă cel al bătrânilor soți, bărbatul de 80 de ani a intrat peste ea.

„M-a trântit pe pat și m-a imobilizat strângându-mi mâinile la spate. Apoi a început să mă sărute pe gură și pe sâni și să-mi atingă părțile intime”, a declarat îngrijitoarea polițiștilor, care acum încearcă să facă lumină asupra celor întâmplate.

Presupusa victimă a violului și-a continuat declarația dată polițiștilor povestind că a încercat să scape din strânsoarea bărbatului însă la un moment dat a leșinat.

Și-a revenit după circa zece minute și s-a dus la serviciul de urgență al Spitalului Carlo Poma pradă unei stări puternice de agitație.

După ce a relatat cele întâmplate personalului medical, femeia a fost suspusă unui control ginecologic, mai ales pentru că susținea că simte o „arsură” în zona genitală. A primit 10 zile de îngrijiri medicale.

Anchetele sunt efectuate de investigatorii de la Chestura din Mantova care vor trebui să stabilească dacă declarațiile îngrijitoarei corespund realității, scrie Gazzetta di Mantova.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: ?