Skip to content

ÎNGRIJITOARE nemiloase, arestate în Italia. Chinuiau o bătrână și îi scuipau în mâncare – VIDEO

Coșmarul a luat sfârșit pentru o bătrână de 75 de ani supusă de două îngrijitoare unei serii impresionante de violențe fizice și psihice.

Datorită unor camere de luat vederi ascunse, poliția le-a surprins în acțiune pe cele două femei de 36 și 53 de ani.

Biata femeie, constrânsă să stea la pat, era zilnic bătută și amenințată și în ciuda urletelor și cererilor sale de ajutor niciunul dintre vecini nu a anunțat poliția.

O poveste teribilă cu violențe gratuite care ar fi rămas necunoscută dacă nu ar fi existat denunțul unei persoane care a aflat întâmplător ce se petrecea în acea locuință dintr-o zonă rezidențială din Trapani.

În urma anchetelor efectuate de poliție și a filmărilor cele două au fost surprinse în acțiune.

Vineri, 9 martie, îngrijitoarele au fost arestate. Este vorba de Giuseppa Barresi, de 53 de ani, și de Maria Guarino, de 36.

Violențele fizice și psihice asupra victimei au durat săptămâni la rând și aveau loc în special când femeii i se schimba lenjeria intimă sau când era hrănită.

Unul dintre anchetatori a observat cum una dintre îngrijitoare a scuipat în recipientul cu mâncare pe care apoi urma să i-o dea bătrânei.

Agenții au descins în apartamentul groazei și au eliberat femeia maltratată care acum este internată la spitalul din Trapani, informează Poliția de Stat.