ITALIA: Au furat românii sicriul cu mortul? Ce caută un dric la gară?

Un dric abandonat, cu numere românești, parcat în fața gării din Legnano, provincia Milano. În interior, un sicriu. Este scena stranie pe care au văzut-o navetiștii joi, 16 februarie, dimineața. Unii s-au gândit că este o glumă de prost gust, alții au chemat carabinierii. Începând de la ora 7 aceștia au fost solicitați încontinuu să intervină în Piazza Butti. Au furat românii sicriul cu mortul? Ce caută un dric la gară? Este o acoperire pentru vreun fel de trafic?

Odată sosiți, militarii au început să facă verificări până au ajuns la proprietarii vehiculului. Aceștia habar nu aveau ce e cu toată agitația. Bărbații au fost duși la comandamentul carabinierilor împreună cu dricul și sicriul. Și misterioasa întâmplare s-a lămurit.

S-a întâmplat ca miercuri după-amiază bărbații de la o firmă românească de pompe funebre să sosească la Legnano pentru a ridica de la morgă trupul neînsuflețit al unei persoane și a-l duce în România, conform înțelegerii cu familia defunctului.

Când au ajuns la Legnano, neavând încă autorizație pentru ridicarea corpului, au trebuit să înnopteze în oraș. Neștiind unde să parcheze dricul, l-au lăsat în fața gării, inclusiv cu sicriul gol în interior.

Astfel joi dimineață, când s-au întors să ia vehiculul, au dat peste carabinierii care îi așteptau. Militarii au efectuat controale în mașină și evident au verificat și sicriul, care era gol. La finalul inspecției și verificării persoanelor, s-a dovedit că atât dricul, cât și angajații firmei de pompe funebre erau în regulă.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.