ITALIA: Bătăuș român, plătit cu 2.500 € să strivească mâinile unui chirurg pentru că era gay

Un tată supărat că fiul său este homosexual a decis să-l pedepsească pentru orientarea sa sexuală și a apelat la serviciile unui român. Totul s-a sfârșit zilele trecute când părintele a fost condamnat.

Pe 15 decembrie 2020, o instanță din Torino l-a condamnat pe un bătrân în vârstă de 75 de ani la doi de ani de închisoare pentru că a angajat un român să-i strivească mâinile fiului său. Acesta, în vârstă de 43 de ani, este chirurg.

Scandalul a izbucnit în 2017 când bătrânul a fost deranjat că presa italiană a publicat fotografii cu fiul său în compania unui alt bărbat, un cunoscut actor. Știa că fiul său este homosexual de mai multă vreme, dar nu a părut să fie deranjat.

Totuși, în urma publicării acelor fotografii din Franța, a luat hotărârea de a-i distruge viața și cariera fiului său medic.  A tocmit un român căruia i-a promis 2.500 de euro pentru a-l ataca pe fiul său. I-a spus românului că fiul său este un infractor.

Doi pedofili germani au fugit din România în urma deciziei unui judecător. Poliția i-a dat în urmărire

Românul l-a filat timp de două săptămâni, în aprilie 2017, pe medic pentru a găsi momentul prielnic să treacă la acțiune. A observat însă că doctorul nu era deloc un infractor, așa cum îi fusese descris de tatăl său.

Suflet mare, a decis să dea în vileag planul bătrânului. Potrivit publicației Torino Today, românul și chirurgul au stabilit să facă o înscenare. Au simulat bătaia și au făcut fotografii.

După ce a primit imaginile, tatăl a plătit presupusului bătăuș recompensa. Abia în mai 2018, medicul s-a decis să anunțe Carabinierii pentru că dorea să înțeleagă gestul părintelui său. La proces, pensionarul și-a recunoscut vina.

În urma scandalului, soția sa a decis să pună căsătoriei, mai ales că era asuprită de bătrân după ce i-a luat apărarea fiului. Nu numai acesta din urmă a avut de suferit, ci și partenerul său, cunoscutul actor, scrie La Repubblica.

Cu două luni înainte de a-l angaja pe român, bătrânul mai plătise doi bărbați să-l bată pe actor. L-au tăvălit atât de bine, încât acesta a ajuns în spital.

Reprezentanții organizației Arcigay Torino au explicat că nimeni nu trebuie să trăiască cu frică din cauza orientării sale sexuale și a identității de gen. Parlamentul italian dezbate o lege în acest sens.

Primarul orașului Torino, Chiara Appendino, a declarat că este necesară condamnarea violenței de orice fel, iar această ură trebuie învinsă cât mai curând posibil.

Pacienți, umiliți de un medic român în Marea Britanie: „Stai în poziția George Michael”

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!