Skip to content

ITALIA: Îngrijitoare arestată pentru agresarea unei bătrâne. Românca voia tot mai mulți bani

Poliția a intervenit miercuri, 28 februarie, într-o locuință din Pescara unde a fost semnalată o agresiune asupra unei bătrâne de peste 80 de ani, care înspăimântată și tremurând a fugit din locuința sa și s-a refugiat în cea a unui vecin pentru a scăpa de furia îngrijitoarei sale.

După ce a liniștit-o pe bătrână, vecinul a dus-o înapoi în locuință, sperând să o calmeze pe îngrijitoare. Însă nu a reușit, aceasta începând să-i agreseze pe amândoi.

La sosirea patrulei de poliție, bătrâna doamnă a povestit relele tratamente, injuriile și umilințele suferite din partea îngrijitoarei.

Potrivit primelor cercetări, relele tratamente din partea îngrijitoarei, o româncă de 57 de ani, au început din cauza refuzului bătrânei de a-i da mai mulți bani față de cei la care s-au înțeles.

Situația periculoasă a fost confirmată și de mai mulți vecini ai victimei agresiunii.

La momentul sosirii agenților, românca a continuat să o amenințe și să o terorizeze pe bàtrână, pretinzând sume mai mari de bani.

Polițiștii s-au pus între cele două femei pentru a evita alte agresiunii asupra bătrânei însă au fost la rândul lor atacați de îngrijitoare, care s-a năpustit asupra lor cu pumnii și picioarele.

Românca a fost arestat în flagrant delict pentru ultraj și a fost dusă la închisoarea pentru femei din Chieti.

În urma verificărilor s-a constatat că femeia are antecedente penale pentru infracțiuni de amenințare, violare de domiciliu, vătămare corporală și furt.