ITALIA: Îngrijitoare din România, găsită moartă în apartamentul în care lucra

Îngrijitoarea din România, Ana Anca, în vârstă de 62 de ani, a fost găsită moartă într-un apartament din Ancona. Românca se afla în baie, în timp ce italianca asistată de ea, în vârstă de 91 de ani, era prăbușită pe podeaua bucătăriei.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția din localitate, evenimentul tragic a avut loc cu cel puțin o zi înainte de găsirea lor, vineri 24 august, de către un nepot al italiencei. Investigatorii spun că cel mai probabil îngrijitoarei i s-a făcut rău în timp ce era la baie, iar apoi italianca a căzut în bucătărie fără a se mai putea ridica.

Echipajele de salvare au fost chemate de nepotul italiencei. Acesta se dusese în jurul orei 8.30 în locuința situată la periferia Anconei și când a intrat în casă a dat peste o scenă șocantă. Vecinii au auzit urletele sale disperate: „Ajutor! Ajutați-mă! Sunt două femei moarte”.

Însă situația nu era chiar așa. În baie a fost găsită Ana Anca, de 62 de ani, prăbușită la pământ cu fața în jos și o rană profundă la gură. Murise. Însă inima Mariei Barca, de 91 de ani, căzută în bucătărie, încă mai bătea. În jurul ei era o baltă de sânge. Femeia a fost transportată imediat la Spitalul Torrette cu cod roșu.

Anchetatorii consideră că în mod clar este vorba de un dublu accident. O întâmplare. Îngrijitoarea a suferit un infarct și apoi bătrâna de 91 de ani, care folosea un cadru pentru a se deplasa, ar fi căzut în timp ce prepara cafea.

A încercat să ceară ajutor îngrijitoarei, însă Ana Anca era deja moartă. Să ceară ajutor vecinilor i-a fost imposibil fiindcă, potrivit vecinilor, Maria abia poate să vorbească.

Ana Anca înlocuia de trei luni o altă îngrijitoare care plecase în concediu în România.

Deși nu se suspectează vreun act criminal, procurorii au pus sub sechestru locuința și analizează toate pistele, fiind o procedură obligatorie, scrie Ancona Today.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?