ITALIA: Liderul bandei de români care a torturat doi bătrâni, pedeapsă mai mică în apel

Un atac barbar comis de o bandă de patru români a pus pe jar Italia. În noaptea de 22 spre 23 septembrie 2018, patru tineri din Gorj au intrat în vila unor bătrâni din Lanciano.

Un chirurg și soția sa au fost bătuți și mutilați pentru a afla unde este seiful. Cuplul a supraviețuit, dar a stat săptămâni bune în spital.

Alexandru Bogdan Colțeanu, liderul bandei care a participat la jaful comis în vila soților Martelli din Lanciano, a fost reținut după ce a contactat o rețea de infractori cărora a încercat să le vândă un ceas pe care îl furase din vilă, pentru a avea bani să fugă.

Mama tânărului, când a aflat șocată faptele de care este acuzat fiul său, a declarat presei următoarele: „Dacă a fost el, sper să sufere la fel cum au suferit acei bătrâni!”.

Conform polițiștilor italieni, Colțeanu este cel care a tăiat urechea soției chirurgului pensionar. Alți trei români din județul Gorj, doi frați și un văr de-al lor, au fost arestați. Au fost identificați după mașinacare a fost văzută lângă vila victimelor.

Este vorba de Ion – Cosmin Țurlică, de 20 de ani, Constantin – Aurel Țurlică, de 22 de ani, frați din comuna Drăgotești, județul Gorj, și de Aurel Rușeț, de 25 de ani. Tinerii lucrau ziua ca zidari și grădinari, iar noaptea se transformau în periculoși jefuitori.

În primă instanță, liderul grupării (foto) a fost condamnat la 15 ani și patru luni, dar în apel i-a fost redusă la 14 ani, conform abruzzolive.tv.

Judecătorii au mai decis ca frații Țurlică vor sta opt ani după gratii, iar Rușeț opt ani și patru luni. Decizia Curții de Apel din L’Aquila din 24 septembrie 2020 nu este definitivă. La proces, mulțimea furioasă a fost la un pas să-i linșeze.

Jaful de la Lanciano: A fost prins și al patrulea român

Bătrâni italieni, torturați și jefuiți de o bandă de români. Salvini: „Să putrezească în închisoare!”

Ziua erau zidari și grădinari, noaptea torturau bătrâni. Ei sunt românii arestați în Italia

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!