ITALIA: O îngrijitoare din România a reclamat la poliție că a fost violată de cinci bărbați după ce a ieșit dintr-un bar

Violul în grup s-ar fi consumat – în noaptea dintre joi și vineri, 24 iulie – într-un service auto din Bologna. Conform publicației „Il Resto del Carlino”, victima este o îngrijitoare română de 40 de ani. Femeia s-a adresat vineri dimineață poliției care în urma denunțului acesteia a început o anchetă pentru viol și sechestrare de persoană.

Conform celor relatate de româncă, evenimentele s-ar fi petrecut la Bolognina începând cu joi, ora 22.00, când, ieșind dintr-un bar, ea ar fi fost abordată, în drum spre casă, de o mașină cu cinci bărbați la bord.

Potrivit publicației citate, cei cinci – italieni, români și albanezi, dintre care unul cunoscut victimei – ar fi forțat-o să urce în vehicul și apoi au dus-o la un service auto din apropiere în interiorul căruia s-ar fi consumat violul.

Românca le-a spus polițiștilor că, după ce au amenințat-o și bătut-o, cei cinci ar fi abuzat-o, iar violul în grup a continuat până dimineață.

În timp ce era închisă în service, românca a găsit telefonul mobil care-i fusese luat și după ce și-a sunat partenerul de viață a telefonat la Poliție.

Când au ajuns la fața locului, în jurul orei 14:00, agenții au ascultat povestea femeii și apoi au transportat-o la Spitalul Maggiore, unde a primit șapte zile de îngrijiri medicale.

Poliția – care lucrează pentru a clarifica toate aspectele acestui caz – a ridicat filmările camerelor de supraveghere de la service-ul auto și l-au audiat pe proprietar, care a respins acuzațiile și a spus că raporturile sexuale ar fi fost consimțite de femeie și că a închis-o în interior pentru că aceasta voia să doarmă și a refuzat să iasă, scrie ANSA.

Femeie de 50 de ani din Italia, violată și sechestrată de doi români timp de două săptămâni

Ziua erau zidari și grădinari, noaptea torturau bătrâni. Ei sunt românii arestați în Italia

DRAMELE din Italia. Româncă violată de patron cu acordul soțului: „Mi-a cerut să fiu drăguță cu el”

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!