ITALIA: Patru ani de ÎNCHISOARE pentru românca care a torturat o bătrână infirmă – VIDEO

Anișoara Sîngeap, românca de 53 de ani arestată acum două luni în Cava de’ Tirreni, provincia Salerno, a fost condamnată la patru ani de închisoare.

Conform acuzării, românca avea un comportament agresiv și amenințător la adresa bătrânei de 90 de ani pe care ar fi trebuit să o îngrijească.

O lovea mereu cu palmele, pumnii, picioarele și chiar cu sticle, pe lângă faptul că o jignea constant.

Sentința a fost emisă de Tribunalul din Nocera Inferiore, care a dispus și interzicerea unor drepturi civile pe o perioadă de cinci ani, informează Il Giornale.

În urmă cu două luni, badanta a fost surprinsă în flagrant în timp ce o maltrata pe bătrâna de 90 de ani pe care ar fi trebuit să o îngrijească.

Anchetele carabinierilor au durat mai multe săptămâni, timp în care au efectuat interceptări ambientale și au plasat camere de luat vederi în apartamentul femeii, la cererea procurorilor.

Bunicuța de 90 de ani nu a putut, din cauza infirmității sale psihice, să povestească chinurile suferite, însă rudele victimei au devenit bănuitoare din cauza rănilor pe care le avea pe corp.

Imaginile filmate de militari sunt terifiante: bătrâna era luată la palme, pumni și picioare, era lovită cu diverse obiecte, pe lângă faptul că era mereu insultată și amenințată.

EXCLUSIV: Cine este românca arestată în Italia pentru maltratarea bătrânei pe care o îngrijea

Sindromul Italia începe acasă. Te privesc de parcă ești un bancomat

Meseria de BADANTE nu e numai grea, este şi extrem de riscantă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA