ITALIA: Patru regiuni au intrat din nou în carantină timp de cel puțin 15 zile

Patru regiuni din Italia au intrat începând de duminică, 14 februarie, în carantină din cauza creşterii numărului de infectări cu coronavirus, potrivit Agerpres.

Toscana, Liguria, Abruzzo şi Trentino au fost desemnate zone portocalii de către Ministerul Sănătăţii, ceea ce înseamnă că localnicii nu pot părăsi zona în care locuiesc decât în situaţii de urgenţă.

În plus, barurile şi restaurantele vor fi închise. Restricţiile vor fi în vigoare timp de 15 zile într-o primă fază, a informat ministerul italian.

Majoritatea regiunilor Italiei sunt considerate în prezent zone galbene, ceea ce înseamnă restricţiile au fost relaxate. Totuşi, în întreaga ţară continuă să fie în vigoare restricţii de circulaţie pe timp de noapte.

De la începerea pandemiei de coronavirus, în Italia au fost contabilizate 2,7 milioane de cazuri de coronavirus, din care 13.500 de cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

ITALIA: Guvernul a băgat sub preș numărul real al infectărilor cu Sars-Cov-2. Serviciile secrete susțin că este cu 50% mai mare

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA