Italia: Poliția a confiscat BMW-ul unei românce. Femeia circula de peste două luni cu numere străine

Sâmbătă dimineață, 16 noiembrie, un BMW X5 s-a izbit de bordura unei jardiniere așezată la 0 intersecție din localitatea Nichelino (Torino). În accident nu au fost implicate alte vehicule și se pare că a fost cauzat de pierderea controlului volanului de către șoferiță, o româncă.

Pe timpul verificării actelor prezentate de femeie, agenții Poliției Locale au constatat că vehiculul cu numere românești de înmatriculare era condus de o persoană străină rezidentă în Italia de peste 60 de zile.

Și astfel, având în vedere noutățile introduse prin Decretul Siguranță din 2018 a fost aplicat articolul 93 din Codul Rutier care prevede punerea sub sechestru finalizată cu confiscarea mașinii.

Vehiculul unui străin rezident în Italia de peste două luni trebuie reînmatriculat cu numere italiene. Cu numere românești nu se poate circula, dacă mașina este proprietatea unui rezident în Italia de peste două luni.

Femeia a primit o sancțiune administrativă de peste 500 de euro. Testul de alcoolemie a ieșit negativ, informează Torino Today.

Un român avertizează: Nu mai umblați cu numere de înmatriculare străine în Italia! – VIDEO

Mașină înmatriculată în Brașov, abandonată de o lună pe o șosea din Germania. Proprietarul e de negăsit

Documente necesare pentru controlul vehiculelor la frontieră. Numere provizorii, înmatriculare pe altă persoană, procuri

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?