ITALIA: Român, bătut și jefuit în mașină de două persoane

În noaptea de duminică, 3 februarie, polițiștii din Treviso au intervenit pe strada Bixio pentru o agresiune suferită de un român în vârstă de 25 de ani.

Sosiți la locul agresiunii, agenții au observat zgârieturi pe fața tânărului, care a declarat că a oprit la un magazin pentru a-și cumpăra țigări, lăsându-și mașina parcată lângă trotuar.

După ce a cumpărat țigările, românul a ieșit și a surprins o tânără de culoare care căuta prin mașină. După o discuție aprinsă cu aceasta, a urcat la volan încercând să plece.

Dintr-odată, un bărbat s-a năpustit asupra vehiculului, deschizând portiera și trăgându-l afară cu violență pe șofer și apoi lovindu-l cu pumnii și picioarele în încercarea de a-i fura portofelul.

Românul a opus rezistență și necunoscutul a continuat să-l agreseze violent, fiind ajutat și de femeie și reușind în acest fel să ia portofelul și cheile mașinii.

Cei doi jefuitori au urcat apoi în mașina lor, un Fiat Multipla, plecând de la fața locului.

Echipajele patrulelor au primit imediat descrierea celor doi complici și a mașinii cu care au fugit. Au început să-i caute, vizionând și imaginile camerelor de supraveghere, și după câteva ore i-au găsit.

În interiorul mașinii acestora agenții au găsit cheile și portofelul furat românului.

Femeia, G.C., de 30 de ani din Capo Verde, și T.S., padovan de 40 de ani, ambii cu antecedente penale, au fost arestați, informează Il Gazzettino.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?