ITALIA și-a închis frontierele pentru încă trei țări. Călătoriile din și spre aceste state, interzise

Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a anunțat joi, 16 iulie, că a semnat o nouă ordonanță care adaugă Serbia, Muntenegru și Kosovo pe lista țărilor considerate cu risc epidemiologic.

„Cei care au fost în ultimele 14 zile în aceste țări au interdicție de intrare și tranzit în Italia. În lume epidemia este în faza cea mai acută. Este nevoie de prudență maximă pentru a apăra progresele pe care le-am făcut până acum”, a subliniat Speranza.

Ordonanța prevede blocarea zborurilor, călătoriilor cu trenul și cu toate celelalte mijloace de transport din și spre Serbia, Muntenegru și Kosovo.

Lista țărilor pentru care existau deja aceste restricții cuprindea deja alte 13 țări: Republica Moldova, Armenia, Bahrein, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herțegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru și Republica Dominicană.

În România, alte 777 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, ceea ce face foarte posibil ca Italia să ia aceleași măsuri și în cazul țării noastre

Italia și-a ÎNCHIS iar granițele pentru cetățenii din 13 țări considerate cu risc ridicat de răspândire a coronavirusului

Ungaria introduce carantina pentru români începând cu 15 iulie. În ce condiții se poate TRANZITA

AUSTRIA interzice cursele aeriene directe din România, Republica Moldova și alte state

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA