ITALIA: Tânăr, bătut cu pumnii și picioarele de un român și un tunisian pentru a i se fura celularul

S-a întâmplat pe 10 septembrie la Montesacro, periferie a Romei, unde un italian de 32 de ani a fost rupt în bătaie în timp ce făcea o plimbare de seară.

Trecuse de puțin timp ora 21. Tânărul se plimba printr-un parc când a fost abordat de doi străini, românul G.G., de 22 de ani, și tunisianul B.M., de 32, care nu au stat pe gânduri și au început să-l agreseze pentru a-i fura mobilul. Italianul a fost lovit cu pumnii și picioarele și pentru rănile suferite a primit opt zile de îngrijiri medicale.

Infractorii au plecat în grabă, însă fuga lor nu a durat prea mult, aceștia fiind interceptați imediat de polițiștii comisariatului din Fidene Serpentara. Cei doi vor răspunde acuzațiilor de jaf agravat și vătămare corporală.

Il Giornale scrie că periferia Romei devine tot mai periculoasă. Într-un interval de numai trei zile s-au înregistrat trei cazuri de agresiune. Cu o seară înainte, un cetățean marocan de 31 de ani a fost arestat pentru că a bătut un student ucrainean de 18 ani și a încercat să-l jefuiască. Cu două zile în urmă a fost arestat un filipinez fără domiciliu stabil care a jefuit o bătrână de 81 de ani.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA