ITALIA: Un bărbat a supraviețuit după ce a căzut zeci de metri cu mașina de pe podul prăbușit

Davide Capello, în vârstă de 36 de ani, fost jucător al echipei Cagliari, acum portar la Legino, unde trăiește și lucrează ca pompier, a scăpat ca prin miracol după prăbușirea Podului Morandi din Genova.

Capello a căzut cu mașina de la o înălțime de câteva zeci de metri și a rămas blocat între dărămâturi. Însă din fericire nu a fost rănit și a reușit să iasă pe picioarele lui din mașină. Imediat a primit îngrijiri de la paramedicii de la 118, apoi a fost transportat la un spital.

În timp ce încă se afla în mașină, Davide i-a telefonat tatălui său pentru a-l anunța ce s-a întâmplat: ”Tăticule, s-a prăbușit podul pe care treceam și am căzut cu mașina. Nu-ți fă griji, sunt teafăr”.

Tatăl său a povestit agenției Ansa că încă este agitat în urma apelului telefonic primit de la fiul său. „La început nu înțelegeam, apoi i-am spus: Davide, dacă reușești să te miști încearcă să ieși. Și așa a făcut. L-a ajutat un polițist care a sunat la 118. Trebuie să-l fi salvat vreun înger și trebuie să mulțumesc că este viu”, a spus tatăl fotbalistului.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?