DEZASTRU în Italia: Morți și răniți după prăbușirea unui pod al autostrăzii A10 în Genova – VIDEO

UPDATE: „Dimensiunea dezastrului e epocală – a declarat directorul serviciului 118 din Genova. Sunt zeci de morți. Pompierii și paramedicii scot pacienți de sub dărâmături, unii au fost duși la spitalele din Genova”. O scăpare de gaz a obligat pompierii să evacueze zona pe timpul intervenției.

UPDATE: Salvatorii informează că au găsit printre resturile autostrăzii în jur de zece camioane și autoturisme. Podul, inaugurat în urmă cu 50 de ani, s-a prăbușit peste mai multe case, depozite și străzi de dedesubt.

UPDATE: Pompierii susțin că sub dărâmături se află oameni și mașini. La locul prăbușirii s-au deplasat toate unitățile de salvare existente, inclusiv câini de căutare, experți în căutare și salvare de sub dărâmături.

Potrivit primelor informații transmise de agenția italiană de presă Ansa, pompierii, ambulanțele și forțele de ordine s-au dus de urgență la fața locului, fiind posibil să existe mașini afectate de prăbușirea Podului Morandi al autostrăzii A10.

Se pare că podul, care traversează răul Polcevera, s-a prăbușit din cauza unei cedări a structurii. Ambele sensuri de mers au căzut la sol pe o distanță de circa 100 de metri.

Autoritățile informează că autostrada A10 Genova-Savona a fost închisă pe porțiunea A7 Milano-Genova și Genova Aereoporto în ambele direcții.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA