ITALIA: Un român arestat pentru că și-a bătut iubita și copilul s-a spânzurat în închisoare

Românul în vârstă de 44 de ani, arestat în urmă cu câteva zile pentru că și-a bătut concubina și fiul, s-a sinucis în celula sa, spânzurându-se cu o funie făcută unind câteva fâșii de cearceaf.

Tragedia s-a consumat în secția R2 a penitenciarului din Lecce. În jurul orei 1.30, agenții închisorii și-au dat seama de nebunescul gest comis de român, închis în celulă cu alte două persoane, care în acel moment dormeau.

Supraveghetorii au intervenit imediat pentru a-l salva, însă din păcate pentru A.I.B. nu s-a mai putut face nimic.

Românul fusese arestat pe 28 august de carabinierii din Martano. După ce și-a bătut iubita și copilul, acesta s-a refugiat într-un puț cu adâncimea de 5 metri pentru a scăpa de arestare. Bărbatul și-a agresat partenera de viață, care lucrează ca îngrijitoare, pentru că aceasta a refuzat să-i dea salariul.

Vestea sinuciderii românului a fost dată de secretarul general OSAPP – Organizația Sindicală Autonomă de Poliție Penitenciară, Leo Beneduci, care a profitat de ocazie pentru a atrage atenția asupra carenței de personal în penitenciarele italiene, în special în cel din Lecce, unde pe timpul turelor de după-amiază și noapte ar fi în serviciu cu circa 20 de agenți mai puțini la cei o mie de deținuți.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?