ITALIA: Un șofer român a distrus cu camionul acoperișul unei case și a doborât garduri și semne de circulație – VIDEO

Trădat de GPS, un șofer român a rămas blocat ore întregi cu camionul său pe o stradă îngustă din Gambellara, provincia Vicenza, neputând să-și continue drumul.

Bărbatul a distrus cu vehiculul greu marginea acoperișului unei case, a doborât indicatoare rutiere și părți ale unor gardurilor.

S-a întâmplat miercuri, 19 februarie, la ora 8.30. Pompierii au intervenit pe strada Cavalloni împreună cu poliția locală care a închis traficul pentru a permite operațiunile de „salvare”. Pe cât de dificile, pe atât de îndelungate.

Pompierii au fost lucrat ore întregi pentru a putea elibera camionul care se afla pe o porțiune de drum înclinat și într-o ușoară curbă, aproape de case și garduri.

La locul incidentului a fost adusă o macara mare a pompierilor pentru a ridica partea din spate a vehiculului greu înmatriculat în România cu numărul B 368 PAS.

Se pare că șoferul român miercuri dimineață ar fi trebuit să ajungă la o companie din Montebello Vicentino, scrie Corriere del Veneto.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, un alt camionagiu a trecut prin aceeași aventură, pe aceeași stradă, în care municipalitatea nu a pus din întâmplare semnalul „fără GPS”.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA