Italian, CONDAMNAT la 30 de ani pentru uciderea soției sale românce. Îngrijitoarea voia să divorțeze

Bărbatul a ucis-o pe româncă pe 13 iulie anul trecut înjunghiind-o de patru ori, fiind furios că aceasta a cerut divorțul.

Italianul nu și-a manifestat niciodată regretul pentru gestul său criminal.

Chiar de Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, Tribunalul din Siena l-a condamnat pe Gaetano Saccone, de 56 de ani, la 30 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Antoneta Bălan, de 45 de ani, la Montepulciano, provincia Siena.

Motivul crimei este faptul că bărbatul nu a acceptat niciodată separarea de femeie și a decis ca totul să se încheie în mod sângeros.

După ce s-a dus în casa în care aceasta locuia cu două bătrâne pentru care lucra ca îngrijitoare, și unde încerca să se ascundă de italian, a înjunghiat-o de patru ori în ficat și plămâni.

După ce a văzut-o fără viață la pământ, a aruncat cuțitul pe geam și a fugit.

Mai târziu s-a predat carabinierilor.

A doua zi cei doi, părinți ai unui băiețel de 10 ani, pentru care Saccone a pierdut drepturile părintești, ar fi trebuit să se prezinte în fața judecătorilor în vederea emiterii sentinței de divorț.

În lunile în care a fost închis până acum, italianul nu a arătat niciun regret.

Și-a motivat gestul criminal prin faptul că ”femeia nu își îndeplinea rolul de mamă” și sperând că astfel va primi o pedeapsă mai ușoară.

Sindromul ITALIA: Depresia femeilor plecate la muncă în străinătate, studiată în România

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: ?