Italian luat la bătaie de un cerșetor român în Rimini pentru că nu i-a dat bani

Bărbatul a ieșit din magazinul său de optică medicală pentru a fuma liniștit când a fost abordat de un cerșetor din zonă, un român de 40 de ani, care ca de obicei i-a cerut bani.

La refuzul comerciantului de a-i da de pomană, cerșetorul s-a înfuriat la culme și a început să-l lovească cu sălbăticie.

Sub privirea împietrită a mamei opticianului, care a asistat la scena cumplită din interiorul magazinului, fiul s-a prăbușit la pământ după o serie terifiantă de pumni în plină față. Nemulțumit, românul l-a lovit cu picioarele chiar și când zăcea la pământ.

În acel moment au intervenit alți comercianți din zonă pentru a încerca să-l ajute pe italian. Văzându-se în evidentă inferioritate numerică, agresorul a încercat să fugă dar a fost prins de un alt comerciant care l-a dat pe mâna carabinierilor care patrulau în zonă.

Românul a fost dus de militari la cazarmă și a fost identificat. Victima agresiunii, care prezenta leziuni foarte vizibile la nivelul feței, a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale, scrie Il Giornale.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!