Italian, prins la Borș cu un BMW căutat de autoritățile din Italia: „L-am împrumutat”

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Borș au depistat un cetățean italian care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 11.000 de euro, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În data de 17 octombrie, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul italian V.A, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Italia, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mijlocul de transport figurează cabun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Șoferul a declarat că a împrumutat autoturismul  din Italia de la un cetățean bulgar, care este proprietarul mașinii, pentru a veni în România și nu știa că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 11.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F Oradea. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?