Judecătorii italieni au achitat o bătrână care a mințit că a fost violată de un român

Judecătorii de la Tribunalul din Brescia au decis marți, 12 noiembrie, că Angela Bettella, o pensionară care a acuzat în mod fals un român de viol, nu este aptă să fie judecată.

Complicele și iubitul acesteia, Pietro Preti, de 72 de ani, a fost de asemenea achitat, instanța considerând că „fapta nu există”.

Așadar, procesul pentru calomnie intentat de românul Saint Petrișor, 35 de ani, acuzat pe nedrept de viol, s-a încheiat fără niciun vinovat și fără plata despăgubirii de 25.000 de euro solicitată de acesta.

În 2016, bătrâna, în vârstă de 87 de ani la acea vreme, l-a acuzat pe vecinul ei român de viol. Bărbatul a fost arestat de carabinieri și a petrecut în spatele gratiilor 40 de zile.

Conform anchetatorilor, pe 1 octombrie 2016 italianca și vecinul ei Preti au întreținut relații sexuale și au decis să-l acuze de viol pe român, probabil ca urmare a neînțelegerilor apărute între ei din cauza gălăgiei pe care ar fi făcut-o în clădire familia acestuia.

Însă analizele ADN au arătat că românul nu era vinovat și că urmele biologice găsite pe cearșafurile din locuința femeii aparțineau unui alt vecin, Pietro Preti, cu care inculpata avea o relație de dragoste.

Italia: O șoferiță de 79 de ani a intrat cu mașina într-o stație de autobuz. Cinci răniți, o mamă în stare gravă

Amenzi de 65.000 de euro pentru o româncă din Italia. Este cercetată penal şi pentru evaziune

Românce cu vârsta de circa 60 de ani, foste îngrijitoare în Italia, se dădeau fotomodele și înșelau italieni

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA