Marijuana în valoare de 60.000 de euro, găsită în rucsacul unui român care se întorcea din Spania

Românul a ales să transporte drogul, din Spania în România, la bordul unui autocar, însă de la poliția spaniolă a sosit o semnalare privind o mare cantitate de marijuana aflată în posesia unui pasager.

Imediat au fost demarate investigații și carabinierii au oprit autocarul pe autostrada A4 Milano-Venezia, în stația de servicii San Giacomo Sud.

Miercuri seară, 6 noiembrie, militarii au verificat pasagerii autocarului cu destinația România și au observat că unul dintre ei, în vârstă de 19 ani, încerca să scape de control.

A fost percheziționat și în rucsacul său au fost găsite șase kilograme de marijuana, în trei pachete sub vid. O cantitate care pe piață ar fi valorat până la 60.000 de euro.

Întreaga cantitate de drog a fost pusă sub sechestru, iar tânărul curier a fost arestat și dus la închisoare cu mandat emis de judecător.

Investigatorii efectuează cercetări pentru a stabili de unde provenea marijuana și cine era destinatarul.

Autoritățile spaniole au confiscat 2.700 de kg de marijuana de contrabandă. Cetățeni români și moldoveni, printre membrii grupării

Falși agricultori din Iași, doi spanioli și doi italieni, cultivau marijuana

Cinci TONE de haine, cosmetice și mâncare, furate de români și sud-americani, confiscate în Spania într-un târg de vechituri

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?