Mărturie șocantă în cazul accidentului din Italia: „Conduceam de 30 de ore. Eram mort de oboseală”

Emil Ciurar, în vârstă de 30 de ani, care în data de 5 iunie a provocat un accident rutier în care au murit doi dintre cei patru copiii săi și părinții lui de 50 de ani, a recunoscut în fața anchetatorilor că era foarte obosit.

„Nu puteam să mai țin ochii deschiși, eram mort de oboseală. Conduceam de 30 de ore”, ar fi mărturisit confirmând declarația unui martor care a spus că a văzut mașina condusă de român circulând în zig-zag pe autostrada A1.

„Tatăl meu a strigat: atenție! Atunci am deschis ochii și am văzut TIR-ul din fața mea, am încercat să virez la stânga. Câțiva centimetri și i-aș fi salvat pe toți”, a mai declarat Ciurar.

Ciurar, care plecase cu familia din România și se ducea în Toscana, a fost arestat imediat după accident, polițiștii considerând că exista pericolul ca acesta să fugă fiindcă era eliberat condiționat după un jaf comis în Calabria.

În vehiculul condus de român, înmatriculat în Bistrița-Năsăud, se aflau în total opt persoane care cel mai probabil nu purtau centuri de siguranță.

Adormind la volan, bărbatul a intrat într-un camion și apoi s-a ciocnit de o altă mașină. În urma coliziunilor au murit patru persoane și alte șapte au fost rănite.

Tânărul, care trăiește într-o tabără de romi, va fi prezentat astăzi instanței pentru validarea arestării.

ITALIA: Români implicați în furturi și dezmembrări de mașini de lux. Piesele ajungeau în Maroc

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA