Microbuz românesc plin cu alimente furate, oprit în Italia. Dosar penal pentru doi români

Voiaje organizate, cu plecare în fiecare duminică de pe strada San Lazzaro din Vicenza, Italia. Destinația: România. O practică deja obișnuită pentru a transporta cu microbuzul românii care fac naveta între cele două țări.

Polițiștii italieni au oprit un Ford Transit pentru un control. În urma verificărilor a reieșit că toți cei șase pasageri români au antecedente penale. Doi dintre ei au atras atenția agențior.

F.I.S. și M.I., ambii de 25 de ani, se aflau pe ultimul rând de scaune din microbuz. Cei doi așezaseră în diferite locuri ale vehiculului mai multe cutii voluminoase din carton.

Polițiștii au deschis cutiile pentru a le verifica conținutul. Au găsit conserve cu ton, 56 de bucăți de parmezan și alte alimente cu o valoare de peste 1.000 de euro.

Românii, care în buzunar aveau numai 25 de euro în total, nu au putut să justifice proveniența unei cantități atât de mari de mâncare.

Produsele alimentare, puse sub sechestru de polițiști, se pare că provin din furturi comise în dauna unui supermarket Prix.

Tinerilor li s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *