Povestea sfâșietoare a unei adolescente românce din Italia: A aflat că mama ei a murit de două zile

Fata, eliberată din închisoare sâmbătă 17 februarie, a aflat că mama ei a murit de două zile. Este vorba de o româncă de 42 de ani decedată la câțiva pași de un magazin Coni din Avellino.

Mama fetei a căzut la pământ, joi 15 februarie. Încercările de a o renima au fost inutile, era deja moartă. Drama s-a petrecut la Avellino în jurul orei 13.20. Victima, româncă rezidentă la Mercogliano, era în mașină cu fratele ei și se ducea la spital. Suferea de diabet. A simțit că i se face rău și a frânat mașina. Apoi, după câteva minute, s-a prăbușit pe asfalt.

Fiica victimei, o adolescentă de 17 ani, a fost arestată împreună cu iubitul ei la sfârșitul lui ianuarie pentru furturi din câteva supermarket-uri din Avellino și provincie. Furturi comise între 2016 și 2017. Fusese eliberată după ce avocatul său a obținut revocarea măsurii arestării preventive și se afla într-o comunitate pentru minori. Acum, odată ce și-a recâștigat libertatea, abia aștepta să sărbătoarească împreună cu mama ei.

Judecătorul, ținând cont de vârsta fetei, care a devenit mamă de curând, a decis să dispună revocarea arestului preventiv. Adolescenta era gata pentru o nouă viață, era gata să se îndrepte. Însă destinul a ales diferit pentru ea.

În cazul mamei sale, Procuratura a demarat o anchetă pentru omor din culpă împotriva unui operator de la 118. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi întârziat sosirea ambulanței. Fratele femeii de 42 de ani, văzând că nu sosește salvarea, a urcat-o pe femeie înapoi în mașină și a transportat-o la spital. O cursă inutilă, femeia nu a supraviețuit.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?