Prins la frontieră cu TREI TRACTOARE furate din Italia. Român, cercetat penal

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul român C.C., de 41 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un automarfar cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pe lângă documentul de identitate și documentele maşinii, facturile eliberate pentru cele trei tractoare pe care le transporta în remorcă.

Având suspiciuni cu privire la documentele ce însoţeau utilajele agricole, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare.

În urma acestora, s-a stabilit că tractoarele figurează în bazele de date ca “bunuri căutate pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că a primit comanda pentru transport şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că tractoarele sunt căutate de autorităţile din Italia.

Cele trei utilaje agricole au fost puse sub sechestru până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră i-au întocmit românului acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, informează Poliția de Frontieră Română.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?