Poliția Română a executat joi, 17 octombrie un mandat european de arestare emis în data de 15 noiembrie 2018 de Parchetul din Udine pe numele unui cetățean român.

Purcel Tiberiu trebuie să ispășească o pedeapsă de 4 luni și 8 luni de închisoare în urma mai multor condamnări dispuse de Tribunalul din Udine pentru diverse furturi.

Faptele care au dus la emiterea măsurii în discuție au fost comise în perioada septembrie 2013 – ianuarie 2014, în diferite localități din provincia Udine, printre care Codroipo, Cassacco, Udine și Martignacco.

Anchetele, în cadrul cărora au fost efectuate cercetări tehnice și prelevări de probe, au demonstrat vinovăția penală a lui Purcel.

Infractorul a fost prins în România, în timp ce se îmbarca într-un zbor cu direcția Londra pe aeroportul din Timișoara. Va fi extrădat în Italia, informează un comunicat al Poliției din Peninsulă.

În 2015, Purcel a fost condamnat definitiv de o instanță din Viena (Austria) la o pedeapsă de 1459 de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt grav calificat prin efracție, în cadrul unei asocieri criminale.

Autoritățile austriece au decis să-l trimită pe Purcel în România unde acesta a fost încarcerat în penitenciarul din Timișoara, fiind eliberat condiționat pe 23 iunie 2017.

Frații Mămăligă, condamnați la închisoare. Au violat o femeie în Londra după ce au legat-o cu șireturi

Porumbel, surprins de radar zburând cu 15 km/h peste viteza legală

Răpirea lui Salam la Milano. Bătut de Lower Stan, sechestrat de Berică și Versace

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA