Româncă, luată la bătaie de vecini în Italia. «Dacă nu-ți place să stai printre gunoaie, întoarce-te la tine în țară!»

Românca de 35 de ani a fost lovită cu sălbăticie, cu pumnii și picioarele, și a ajuns la serviciul de urgență al Spitalului San Giovanni di Dio din Agrigento. Medicii i-au diagnosticat traumatisme la cap și la mandibulă și excoriații la gât. Prognosticul – pentru o vindecare completă – este de circa 30 de zile.

Femeia a depus o plângere la carabinierii din cartierul Villaseta și aceștia, după obținerea certificatului medico-legal, au demarat anchete pentru identificarea celor patru presupuși agresori.

Se pare că furia vecinilor a fost declanșată de obiceiul acesteia de a face curat pe o porțiune de stradă din apropierea locuinței sale.

Femeia dorea – în zonă neexistând servicii de curățenie ale primăriei – să redea un aspect curat și îngrijit acelei porțiuni de cartier.

Tot potrivit declarațiilor româncei, inițial aceasta a fost doar insultată și îndemnată să se întoarcă în România: „Trebuie să te obișnuiești să trăiești printre gunoaie. Dacă nu-ți place, întoarce-te la tine în țară!”, i-ar fi spus vecinii.

În urmă cu câteva zile presupușii vecini agresori au trecut la forța fizică, lovind-o pe româncă cu pumnii și picioarele, unul dintre ei încercând chiar să o strângă de gât.

Pentru calmarea spiritelor a intervenit și soțul femeii, însă și el ar fi fost lovit cu pumnii, informează AgrigentoNotizie.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!