Româncă născută în Germania, „hoață a îmbrățișărilor” în Italia. Pagube de zeci de mii de euro

Tânăra avea mereu părul perfect pieptănat, se îmbrăca foarte frumos și aspectul ei era ademenitor.

Punea ochii pe persoane vârstnice care aveau în comun un singur lucru: ceasuri de lux foarte scumpe  purtate pe mână. Le îmbrățișa și le lăsa fără obiectele de valoare.

Când era sigură de consistența prăzii, se apropia cu o scuză de victimă și, dacă era un bărbat, își oferea serviciile sexuale.

În acel moment reușea însă să desfacă ceasul valoros de la încheietură și într-o secundă se făcea nevăzută.

Hoața este Arabella Ștefan, de 26 de ani, o tânără de origine română născută în Germania, care a fost arestată sâmbătă, 15 iunie, la Milano.

Polițiștii în civil încercau deja de mai mult timp să o găsescă pe „hoața îmbrățișărilor” care frecventa de obicei zona Washington Solari.

Tânăra care acționa la Milano este acuzată de trei furturi. Toate comise în aceeeași zonă a orașului în același mod.

Prima lovitură datează din 29 mai. În acea zi a luat în vizor un italian de 83 de ani.

I s-a aruncat în brațe ducându-i mâinile pe pieptul ei și oferindu-i prestații amoroase. La finalul scenei, a făcut să dispară un ceas Patek Philppe de 29.000 de euro.

Pe 7 iunie a fost rândul unei bătrâne de 90 de ani. Hoața s-a prezentat a fi amica unui nepot și, după ce a îmbrățișat-o, în Piața Michelangelo Buonarotti, a lăsat-o fără un ceas, tot Patek, cu curea din piele de crocodil, foarte valoros.

Trec câteva zile și iată că pe 14 iunie, după ce l-a zărit într-o farmacie, a abordat cu tehnica ei obișnuită un italian de 73 de ani.

Acesta avea un Rolex Gmt Master de 6.000 de euro care, bineînțeles, a dispărut odată cu femeia.

Aceasta este ultima lovitură, dar se suspectează că lista „îmbrățișărilor” sale date necunoscuților este mult mai lungă.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?