Skip to content

Românce cu vârsta de circa 60 de ani, foste îngrijitoare în Italia, se dădeau fotomodele și înșelau italieni

Se numesc „înșelătorii romantice”, dar nu au chiar nimic de-a face cu romantismul, fiindcă în spatele unor profile seducătoare de pe rețelele de socializare, care induc în eroare mulți bărbați și multe femei, sunt doar escroci fără scrupule care acționează pentru bani, bătându-și joc de sentimentele oamenilor.

Victimele acestor tipuri de înșelătorii sunt multe, foarte multe, scrie Il Giorno.

Conform datelor Poliției, în capcană cad în special bărbații: 8 din 10 devin victime.

Ei sunt cei care, mai ușor decât femeile, adoră să se lase seduși chiar și de realitatea virtuală.

Iată un caz de manual, întâmplat în realitate: trei românce, rezidente în București, de circa șaizeci de ani (destul de ofilite, jură investigatorii), se prezintă pe Facebook a fi trei femei irezistibile, fotomodele.

Au postat fotografii magnifice în care arată tinere și provocatoare. Discută pe chat, cer prietenia unor bărbați italieni, unii chiar tinerei.

Cele trei, folosindu-se cu mare abilitate de un amestec exploziv de promisiuni, sentimente și nuditate virtuală, au câștigat încrederea unui lung șir de „pretendenți”.

Cazul a ajuns la Procuratura din Milano când investigatorii Poliției Române au reușit să identifice cele trei foste îngrijitoare, care se pare că puneau la cale o lovitură și în rândul unor români bogați.

Investigatorii au constatat însă că victimele lor erau în principal italieni cărora româncele au reușit să le golească cu abilitate conturile.

Anchetatorii au sperat că vor primi reclamații, însă apoi și-au dat seama că acest caz s-a încheiat înainte de a începe pentru că niciunul dintre bărbați nu a depus vreuna.

Cele trei femei se foloseau de un sistem care funcționa: ademenire, fotografii, cuvinte dulci sau picante în funcție de profilul victimei.

Uită-te la decolteul meu, dacă vrei să-l vezi pe viu îmi plătești biletul ca să vin la Milano? Vreau atât de mult să te văd”, cam așa erau mesajele.

Și, incredibil dar adevărat, toți cădeau în plasa româncelor.

Trimiteau bani pentru ca doamnele să poată rezerva bilete la clasa business și pentru a-și cumpăra lenjerie intimă.

Și apoi alți 5.000 de euro pentru cheltuieli neprevăzute și pentru o eventuală pereche de pantofi.

Cele trei bătrâne inventau zilnic câte un motiv, fără nici măcar prea multă imaginație.

Și cu cât se distrau mai bine, stând comod acasă, cu atât încasau mai mulți bani de la victimă, chiar și 10.000 de euro odată.

Victimele, după ce plăteau, bineînțeles nu mai vedeau sosind niciun manechin, vedeau doar cum conturile s-au cam golit.

Numai atunci renunțau, dar cum să scrie într-un denunț că au dat 10.000 de euro unui fotomodel român care jura că-i iubește, pe care nu l-au văzut niciodată în realitate?

https://newsromania.net/ultima-ora/austria-romanca-inselata-de-un-fals-militar-american-din-afghanistan/