Șase motociclete dezmembrate și un scuter, furate din ITALIA, găsite la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor componentele de la 6 motociclete, precum și un scuter, care figurau în bazele de date ca fiind furate din Italia.

Duminică dimineață, la ora 07.00, în Punctul de Trecere a frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană cetățean, T. Vladislav, în vârstă de 38 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al autovehiculului, alături de bagajele personale, mai multe piese aparţinând unor motociclete.

Poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că acestea proveneau de la șase motociclete, care figurau în bazele de date ca fiind furate din Italia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele celor 6 motociclete, în valoare de 30.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Tot în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat, ieri, 24 februarie 2018, în jurul orei 17.00, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, D. Vasile, în vârstă de 51 ani, conducând un ansamblu de vehicule, format din autoturism și remorcă.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transport în remorcă un motoscuter marca Piaggio.

În urma verificărilor specifice în bazele de date, s-a constatat că acesta figurează ca fiind furat din Italia, încă din luna august 2017.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar motoscuterul, în valoare de 4.000 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?