SICILIA: Un român care a torturat și ucis un motan de 7 luni, băgat în spital de localnicii furioși

De câteva zile în localitatea siciliană Siracusa se vorbește neîncetat despre motanul Arturo, de 7 luni, care a fost găsit pe stradă ucis cu sălbăticie.

Autorul brutalei agresiuni asupra animalului lipsit de apărare a fost descoperit după vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum motanul este luat la șuturi de român și lovit până nu mai mișcă.

Este vorba de un român de 24 de ani, fără domiciliu stabil, care a fost denunțat la poliție pentru cruzime asupra animalelor. Infracțiune pe care codul penal italian o pedepsește cu închisoare de până la doi ani.

Atacul a avut loc în noaptea de vineri, 23 noiembrie, în jurul orei 2 dimineața. Cadavrul lui Arturo a fost găsit pe trotuar plin de sânge.

Pe rețelele de socializare au început să circule imagini cu agresiunea terifiantă asupra bietului animal și câțiva localnicii, care au crezut că românul ar putea scăpa nepedepsit, s-au gândit să-și facă dreptate pe cont propriu.

Românul în vârstă de 24 de ani, după ce a mâncat la o cantină a săracilor, a fost luat în primire de câțiva necunoscuți care l-au lovit cu bâte până l-au băgat în spital. Acum este internat. Vătămat, dar în viață. Spre deosebire de Arturo, ucis fără motiv, scrie presa italiană.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?