Skip to content

Tânără din Italia, găsită decedată după zece zile de căutări. Românul cu care trăia femeia, considerat vinovat de mama victimei

După zece zile s-au încheiat în mod tragic căutările ucrainencei Natasha Chokobok, în vârstă de 29 de ani, partenera de viață a lui Alin Rus, muncitor român în vârstă de 35 de ani.

Corpul tinerei a fost găsit vineri dimineață, 19 aprilie, pe malul râului Adige la Canova, zonă din Legnano, provincia Verona.

„Elicopterul nostru survola zona și am zărit un trup, am coborât și apoi cu ajutorul colegilor de la detașamentul din Legnano am recuperat o persoană prinsă între arbuști, acoperită cu noroi”, au explicat pompierii, precizând că trupul neînsuflețit era pe malul stâng al râului, mergând spre vale,

Locul găsirii nu este departe de locuința femeii de 29 de ani.

Pe moment nu se exclude nicio pistă: tânăra se poate să fi fost trasă de curenți, încă este devreme să se stabilească dacă s-a aruncat, a alunecat sau a fost aruncată în râu.

Investigațiile vor face lumină în acest caz, cu sprijinul examenului medico-legal dipus de magistrați.

Conform unei prime examinări din partea legiștilor, pe cadavru nu au fost găsite semne de violență. Astfel, tragicul eveniment rămâne încă un caz nerezolvat.

Femeia care lucra ocazional ca menajeră trăia la Porto di Legnano cu fiica de șase ani și partenerul de viață Alin Rus, muncitor român în vârstă de 35 de ani.

Tocmai bărbatul a fost cel care a anunțat dispariția la carabinieri, a doua zi după dispariție, declarând că femeia a ieșit brusc din casă pentru a arunca deșeuri din plastic și nu a mai revenit.

Ucraineanca nu a luat cu ea cheile casei și telefonul mobil, potrivit declarațiilor românului.

Mama femeii și-a exprimat imediat bănuielile în privința muncitorului român, chiar și în cadrul emisiunii „Chi l’ha visto?”, emisiune difuzată de Rai3 care în urmă cu două zile s-a ocupat de cazul Natashei.

Astăzi, mama a avut înfiorătoarea sarcină de a recunoaște cadavrul fiicei ieșit din apele râului care cel mai probabil a înghițit-o în urmă cu zece zile.

Primele informații arată că tânăra de 29 de ani a prezentat două denunțuri împotriva românului pentru rele tratamente, dar apoi le-a retras.

Bărbatul va fi audiat din nou la Comandamentul Carabinierilor din Legnano.

Anchetele sunt efectuate de militarii de la Departamentul Operativ care zilele trecute au strâns diferite mărturii.

Însă până acum nu a ieșit la iveală nicio dovadă a plecării voluntare a femeii, nici ca Natasha să fi fost victima unei agresiuni, informează Il Messaggero.