Torino: Furios că a fost dat afară dintr-un bar, un român l-a bătut pe proprietar și a distrus localul

Românul a fost dat afară dintr-un bar pentru că era în stare avansată de ebrietate și, ca să se răzbune, s-a întors și a făcut țăndări localul.

S-a întâmplat în noaptea de 29 aprilie la Torino, la 3 dimineața, dar imaginile care imortalizează momentul în care bărbatul scapă total de sub control au fost difuzate numai acum.

Conform publicației La Stampa, bărbatul s-a întors în local înarmat cu un pistol fals și o bară din fier cu care a provocat pagube majore.

Pe lângă faptul că l-a bătut pe proprietar, după cum se vede în video s-a năpustit și asupra vitrinelor, spărgându-le, și a distrus și tejgheaua barului.

Agresorul se numește Constantin Căprarul și este un cetățean român în vârstă de 39 de ani, fără domiciliu stabil în Italia.

Bărbatul a fost arestat de carabinieri pentru port abuziv de armă și distrugere.

Proprietarul localului are 32 de ani și este de origine albaneză.

În urma agresiunii a fost dus la spital unde i-au fost diagnosticate câteva leziuni, nu grave, și a primit mai multe zile de îngrijiri medicale.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația Shqiptarja.com, care l-au contactat pe proprietarul barului, nu a fost prima dată când românul a fost dat afară din acel bar.

Românul a fost arestat și închis în Penitenciarul Lorusso e Cutugno din Torino.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?