Tractoare în valoare de peste 300.000 de euro furate din Italia, descoperite la frontiera română

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac, în cooperare cu polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Arad, au descoperit un camion în care se aflau două tractoare furate din Italia, estimate la aproximativ 310.000 de euro. 

Miercuri, 26 octombrie, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac, în cooperare cu polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Aradau identificat într-o parcare de automarfare situată pe DN 7, în zona adiacentă punctului de trecere, un automarfar înmatriculat în România, condus de un cetățean român.

Șoferului i-au fost solicitate documentele de însoțire a mărfii, conform cărora automarfarul era încărcat cu mai multe colete de stofă. În urma verificării semiremorcii, s-a constatat că înăuntru se aflau două tractoare marca John Deere.

În cauză, polițiștii au dispus efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora s-a constatat faptul că mijloacele de transport figurau ca „bunuri căutate pentru confiscare“, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Italia chiar în ziua în care au fost descoperite.

Tractoarele, estimate la o valoare de peste 310.000 de euro, au fost indisponibilizate, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun, informează Poliția de Frontieră Română.

FRANȚA: Tractoare furate din Olanda, găsite într-un camion înmatriculat în România

Șoferul unui TIR înmatriculat în România, prins în Germania cu trei tractoare furate în valoare de 300.000 de euro

Excavatoare și tractoare în valoare de peste un milion de euro, furate de o bandă de români în Italia

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!