Tragedie în Italia: Un român de 19 ani a murit într-un grav accident rutier

Dramaticul accident rutier s-a produs sâmbătă, 16 noiembrie, în jurul orei 13.00, pe șoseaua SP1, pe porțiunea care duce de la Caravate la Gemonio, provincia Varese.

Victima este Alexandru Liviu Peia, de 19 ani, elev la liceul Edith Stein din Gavirate. Se întorcea acasă când mașina sa s-a răsturnat și s-a ciocnit de o alta care venea din sens opus. Au fost necesare două ore pentru a-i fi scos trupul dintre fiarele contorsionate.

Tânărul era la bordul unui Ford Focus când în dreptul unei curbe a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat, lovindu-se de o Skoda condusă de un bărbat de 47 de ani.

Impactul a fost teribil, bucăți din autoturism ajungând la o sută de metri de locul ciocnirii. Pompierii au trebuit să folosească unelte pentru descarcerare ca să ajungă la ocupanții mașinilor.

Pentru Alexandru nu a mai fost nimic de făcut. Salvatorilor le-a luat două ore ca să-i scoată corpul fără viață din habitaclul mașinii.

La locul tragediei s-au dus două ambulanțe, o automedicală și un elicopter medical. Celălalt șofer a fost transportat la spital cu cod galben. Viața sa nu este în pericol.

Italia: O șoferiță de 79 de ani a intrat cu mașina într-o stație de autobuz. Cinci răniți, o mamă în stare gravă

Amenzi de 65.000 de euro pentru o româncă din Italia. Este cercetată penal şi pentru evaziune

EXCLUSIV: Cine este românca arestată în Italia pentru maltratarea bătrânei pe care o îngrijea

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA