TRAGEDIE în Italia. Un român a murit într-o cisternă pentru fermentarea vinului în Treviso

Bărbatul a murit asfixiat în cisterna în care se fermenta vinul prin procedeul Charmant. Victima Daniel Cojocaru, român de 43 de ani, lucra ca muncitor la Crama Vinicola Cide din localitatea Mareno din Piave, provincia Treviso.

Accidentul mortal a avut loc în dimineața de joi, 24 august, la ferma vinicolă la care în această perioadă recoltarea este mai intensă. În jurul orei 11, colegii românului l-au descoperit pe bărbat în stare de inconștiență, prăbușit în cisternă. Imediat l-au scos și au cerut ajutor.

La fața locului au sosit în câteva minute un elicopter, o ambulanță de la SUEM 118 și pompierii. Paramedicii au încercat îndelung să-l reanimeze pe bărbat, însă din păcate nu a mai fost nimic de făcut. Dinamica accidentului este în analiza experților de la SPISAL interveniți împreună cu carabinierii. Potrivit primelor cercetări efectuate în cadrul cramei, se pare că bărbatul nu ar fi trebuit să intre în cisternă.

Măsurile de siguranță interzic de fapt intrarea în interior fără o mască de gaze. Nici nu erau în program lucrări în acea zonă a cramei. Astfel rămâne să se stabilească de ce a intrat românul, care lucra la Cide de peste 20 de ani și era un muncitor cu experiență, singur în cisternă. De caz se ocupă Procuratura din Treviso.

Românul locuia în localitatea San Polo di Piave, era căsătorit și avea doi copii.Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.