Tragedie în ITALIA: șofer român, ucis de un camion în timp ce aștepta o mașină de tractare

Marian Pascu, de 36 de ani, rezident în provincia Brescia, a murit lovit de un camion în ce aștepta sosirea unei mașini de tractare după ce furgoneta pe care o conducea s-a defectat.

Tragedia s-a produs pe șoseaua statată SS234 în apropiere de Codogno, lângă Pavia, vineri 6 octombrie. Potrivit primelor cercetări efectuate imediat după accident, bărbatul a oprit vehiculul din cauza unei avarii.

În timp ce aștepta sosirea ajutoarelor a coborât din vehicul pe șoseaua cu iluminare redusă, moment în care a fost lovit de un tir care l-a aruncat în gardul de protecție al șoselei.

Șoferul camionului a chemat echipajele de urgență de la 118 imediat ce și-a dat seama de accident, salvatorii sosind în timp foarte scurt. Din păcate, pentru român nu s-a mai putut face nimic.

Paramedicii sosiți la locul accidentului au încercat să-l reanimeze timp de 40 de minute, însă manevrele au fost inutile și i-au declarat decesul.

În afară de echipajele medicale, la fața locului s-au dus și forțele de ordine pentru efectuarea cercetărilor și  pentru a-l interoga pe șoferul camionului care a fost unicul martor prezent. Acesta a declarat că nu l-a observat pe bărbat pe marginea străzii.

Românul lasă în urmă o soție și o fetiță de doi ani.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?