Un român care transporta NOUĂ pakistanezi într-un Ford Mondeo, arestat în Italia

Poliția Rutieră din Torino a descoperit luni, 16 iulie, un trafic de migranți în urma unei percheziții efectuate în zona de servicii Rivoli Nord într-un Ford Mondeo care avea toate geamurile acoperite cu folie neagră.

În mașină au fost găsiți nouă străini de naționalitate pakistaneză, ascunși în toate locurile posibile: 3 erau în interiorul portbagajului, 5 erau înghesuiți pe bancheta din spate și ultimul se afla chiar lângă șofer.

Conducătoirul mașinii, un român de 22 de ani, a fost arestat cu acuzația de favorizare a imigrației clandestine. Șoferul le-a dezvăluit anchetatorilor detaliile transportului. Călătoria, cu traseul Torino-Paris, i-a fost comandată de un conațional care i-a promis în schimb o compensație în bani.

Clandestinii de naționalitate pakistaneză, care ar fi trebuit să plătească 300 de euro fiecare odată ajunși la Paris, au fost escortați la Biroul Imigrație al Chesturii din Torino. După identificare, pentru cei nouă au fost inițiate procedurile de expulzare de pe teritoriul italian, informează Il Giornale.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!