Un șofer român, pericol pe șoselele italiene. Amendă de peste 2000 de euro, permis suspendat, TIR confiscat

Poliția italiană a oprit marți, 11 iunie, în apropiere de interportul din Guasticce, provincia Livorno, un TIR înmatriculat în Italia care transporta blocuri de marmură legate neglijent.

Agenții, observând modul periculos în care se strecura TIR-ul printre celelalte autovehicule, l-au somat pe șofer să oprească.

La volanul vehiculului greu se afla un român în vârstă de 29 de ani care nu le-a putut explica polițiștilor de ce încărcătura formată din blocuri de marmură cu o greutate de 25 de tone era legată numai cu o chingă.

Conform polițiștilor, la o manevră bruscă blocurile de marmură ar fi putut să alunece și să cadă pe autoturismele din trafic.

În plus, agenții au verificat tahograful TIR-ului descoperind că șoferul – care trebuia să ajungă în Sardinia cu un feribot cu plecare din portul Livorno – era la volan de peste 12 ore, nerespectând astfel programul obligatoriu de odihnă.

Ca urmare, românul a fost sancționat cu o amendă de peste 2.000 de euro, i-a fost suspendat permisul, i s-au scăzut 15 puncte și i-a fost pus sub sechestru TIR-ul.

Românce cu vârsta de circa 60 de ani, foste îngrijitoare în Italia, se dădeau fotomodele și înșelau italieni

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?