Skip to content

”Unde ești MAGICĂ BĂTAIE A INIMII?” Un tată din Italia caută persoana care a primit inima fiului său

A afișat patru bannere la Livorno pentru a găsi persoana căreia i-a fost transplantată inima fiului său Christian, mort acum 20 de ani, pe 19 ianuarie 1998, la numai 17 ani, din cauza unei hemoragii cerebrale. ”Unde ești MAGICĂ BĂTAIE A INIMII”, a scris pe bannere tatăl, Mario Bartoli, de 62 de ani.

Tatăl nu a încetat niciodată să se gândească la fiul său și de-a lungul timpului a promovat diverse inițiative. Într-un mesaj postat pe Facebook a scris: ”Au trecut 20 de lungi ani de la acea blestemată seară, însă în memoria mea au rămas și vor rămâne pentru totdeauna imaginile și amintirile acelor momente”.

”În acea răvășitoare seară nu-mi puteam deloc imagina că dintr-o durere atât de mare avea să se nască o poveste atât de minunată și unică”. Astfel că după 20 de ani ”m-a determinat să-mi doresc să-l cunosc pe cel care a primit a ta MAGICĂ BĂTAIE A INIMII. Am așteptat atât de mult timp ca să-mi îndeplinesc această dorință” pentru că ”nu voiam să fiu prezent în viața unor persoane care deja suferiseră atât de mult”.

https://www.facebook.com/kyra.bartoli/posts/1804416249633068

”Dorința mea este să pun mâna pe acel piept pentru a simți din nou MAGICA TA BĂTAIE A INIMII și aș vrea să povestesc acestei persoane despre toată forța pe care mi-a transmis-o aceasta. Aș vrea să-i spun că are în piept acea MAGICĂ BĂTAIE A INIMII a unui băiat frumos care a devenit o icoană de iubire pentru foarte multe persoane”. Dacă nu se va întâmpla, ”eu oricum ți-am auzit MAGICA BĂTAIE A INIMII de fiecare dată când privind spre cer îți mulțumeam pentru ajutorul și forța pe care mi le-ai dăruit pentru a realiza o poveste atât de frumoasă și semnificativă”.