Vot ITALIA: O secție de votare a fost mutată din cauza codului roșu de inundații

Votul în străinătate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale continuă astăzi, 23 noiembrie. Până la ora 11.00 (ora României), 113.476 cetățeni români își exercitaseră dreptul de vot, informează Ministerul Afacerilor Externe – MAE.

A doua zi de vot este la acest moment în desfășurare la secțiile de votare din Europa, Asia, Africa și Australia.

MAE precizează că secția de votare nr. 427 din Savona, Italia a fost mutată la adresa Palazzo Comunale, Piazza Sisto IV, Savona, conform deciziei Autorității Electorale Permanente din data de 22 noiembrie 2019, ca urmare a unei situații de forță majoră (cod roșu de inundații).

Votul în cadrul celor 835 de secții organizate în străinătate a început vineri, 22 noiembrie, iar cetățenii români din străinătate pot în continuare să își exercite dreptul de vot la acest scrutin astăzi și mâine, în intervalul 7.00-21.00.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetățenilor români aflați în străinătate pe durata alegerilor prezidențiale de a se prezenta la vot pe durata ambelor zile pentru a evita eventuale aglomerări în cursul zilei de mâine.

Harta interactivă a secțiilor de votare poate fi accesată pe site-ul oficial al MAE: http://www.mae.ro/maps/4083.

ITALIA: Ziua săptămânală de odihnă. O alege îngrijitoarea sau angajatorul?

Munca de BADANTE implică riscuri, este delicată și obositoare

Amenzi de 65.000 de euro pentru o româncă din Italia. Este cercetată penal şi pentru evaziune

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA