Ziua erau zidari și grădinari, noaptea torturau bătrâni. Ei sunt românii arestați în Italia

Numele și fotografiile celor trei români, doi frați și un văr de-al lor, arestați în cazul bătrânilor italieni torturați și jefuiți în vila lor din Lanciano, au fost făcute publice.

Este vorba de Ion – Cosmin Țurlică, de 20 de ani, Constantin – Aurel Țurlică, de 22 de ani, frați din comuna Drăgotești, județul Gorj, și de Aurel Ruset, de 25 de ani. Tinerii lucrau ziua ca zidari și grădinari, iar noaptea se transformau în periculoși jefuitori.

Anterior au fost denunțați pentru posesie de unelte pentru dat spargeri și sunt bănuiți a fi și autorii unui jaf de acum câteva săptămâni pe timpul căruia unui bărbat i-a fost tăiat un deget.

Pentru identificarea lor a fost fundamentală mașina Golf neagră, înmatriculată în Gorj, văzută în apropierea vilei soților Martelli. Cei trei erau gata să plece din Lanciano și își goliseră apartamentul în care locuiau de pe Corso Roma.

Continuă căutarea celui de-al patru suspect, probabil șeful bandei, Alexandru Bogdan Colțeanu, de 26 de ani, care pentru moment a reușit să-și facă pierdute urmele.

UPDATE: Jaful de la Lanciano: A fost prins și al patrulea român

Alexandru Bogdan Colțeanu

Bătrâni italieni, torturați și jefuiți de o bandă de români. Salvini: „Să putrezească în închisoare!”

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?