Un bărbat din Bistrița-Năsăud a furat un câine pentru a o ademeni pe stăpâna acestuia într-un loc izolat. În vârstă de 13 ani, fetița a fost violată de individ, filmată cu telefonul mobil și ulterior amenințată cu moartea.

Agresorul a fost reținut de procurorii DIICOT și este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni: pornografie infantilă, viol, șantaj, violare de domiciliu, furt calificat și amenințare.

Pe 28 decembrie 2022 Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Sabin Ionuţ Moloca, dar acesta a contestat decizia. Curtea de Apel Cluj va lua o decizie finală.

Potrivit unui comunicat al DIICOT și Poliției Române, în luna octombrie a acestui an, individul a intrat într-o locuință de unde a furat câinele familiei.

Apoi a convins-o pe fetița cuplului să se întâlnească cu el într-un loc izolat sub pretextul că va înapoia animalul de companie. Acolo a siluit-o pe copilă și a filmat totul cu un telefon mobil.

Procurorii susțin că filmulețele au fost folosite pentru a o șantaja pe fată ca să se întâlbească cu el. Imaginile le-a trimis ulterior părinților fetei și unui cadru didactic, conform comunicatelor DIICOT și Poliției Române. În decembrie 2022, a început să trimită amenințări cu moartea victimei și mamei acesteia.

Sabin Ionuţ Moloca nu este la primul contact cu legea penală. El a fost anchetat de procurori și este judecat pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, riscând o pedepasă cuprinsă între șase luni și cinci ani sau amendă dacă judecătorii vor fi indulgenți.

El a mai fost sancționat de câteva ori de polițiștii din Sângeorz-Băi, amenzile fiind înlocuite ulterior cu muncă în folosul comunității din cauză că nu putea fi executat silit.

ROMÂNIA: Una din cinci fete şi unul din nouă băieţi sunt abuzaţi sexual

„Atingeri Nedorite”, campanie națională pentru prevenirea agresiunii sexuale a minorilor

Doi pedofili germani au fugit din România în urma deciziei unui judecător. Poliția i-a dat în urmărire

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!