Un bucureștean în vârstă de 46 de ani a fost arestat pentru viol și tentativă de viol, fiind acuzat că a agresat sexual sau a încercat să violeze mai multe femei, pe stradă sau în scara unor blocuri din Capitală, potrivit unui comunicat al Poliției.

Judecătoria Sectorului 5 a decis, conform Hotnews, arestarea preventivă pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor, acuzat de agresarea sexuală, sub amenințarea cuțitului, a mai multor femei din același sector. El însuși a crescut pe Strada Petre Ispirescu din Sectorul 5 al Capitalei.

Zudor a fost reținut pe 1 februarie de Poliția Capitalei când i s-a percheziționat domiciliul. Reclamațiile sunt însă mai vechi.

Militar român care a luptat în Afganistan, condamnat la șase ani pentru agresarea sexuală a unei fetițe

Pe 1 noiembrie, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu a fost abordată de către un bărbat necunoscut care, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate şi a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi secție de poliție, s-a prezentat o femeie care a reclamat că în data de 5 decembrie 2020, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută care a încercat să o împingă spre un teren viran în timp ce o amenința cu un cuțit.

O altă victimă, de această dată din Sectorul 4, a reclamat la o altă secție de poliție că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, un bărbat a intrat cu ea în lift, a amenințat-o cu un cuțit și a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea.

Această agresiune a avut loc la numai după zile după ce Alexander Zudor a împlinit 46 de ani. El a fost protagonistul mai multor reclame  la medicamente, chipsuri sau vin.

O fetiță de șase ani a salvat o alta de patru ani din ghearele unui agresor sexual

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!