Skip to content

Angajat al unei primării, bătut în timp ce bloca roțile autoturismelor în parcare. Agresorul, prins când încerca să fugă în Anglia

Un bărbat, care a agresat un angajat al unei primării ce monta dispozitive de blocare a roților la autoturismele pentru care nu era achitată taxa de parcare, a încercat să fugă în Marea Britanie, dar a fost prins la frontieră.

Agresiunea a avut loc pe 18 octombrie 2021 când un individ în vârstă de 37 de ani din municipiul Galați a coborât dintr-un autovehicul și a început să-l lovească fără motiv pe angajatul Primăriei care monta dispozitivele, se arată într-un comunicat al I.P.J. Galați. Bătaia a avut loc în fața Sălii Sporturilor din localitate.

Pentru că se sustrăgea cercetărilor, agresorul a fost dat în consemn la frontieră. A fost însă depistat pe 29 octombrie în Aeroportul Otopeni când încerca să fugă din țară, destinația fiind Marea Britanie.

Inițial, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați l-au cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

După reținerea bărbatului, a fost schimbată încadrarea juridică în ultraj având în vedere că victima se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Gălățeanul a fost dus dus la instanță cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Un austriac urmărit internațional, prins în trafic la Galați conducând o mașină radiată cu asigurare falsă