Un agent-șef din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad a fost reținut și apoi arestat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă.

Conform unui comunicat al DIICOT, procurorii au dispus în data de 10 iulie 2020 reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a polițistului Ștefan Cosmin Pană care în perioada aprilie – iunie 2020 a cultivat droguri de risc într-un imobil din municipiul Arad.

Nu era singurul cultivator, în acțiunea sa, Pană fiind ajutat de alte două persoane. Plantația de cannabis a fost găsită la locuința agentului-șef în timpul unei percheziții într-un alt dosar.

„La data de 10 iulie 2020, în urma unor percheziții efectuate într-un cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul inculpatului a fost depistată o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 kg”, se arată în comunicatul DIICOT.

A doua zi, pe 11 iulie, magistrații Tribunalului Arad au decis să-l aresteze pe polițistul Ștefan Cosmin Pană pentru 30 de zile. El solicitase arest la domiciliu sau control judiciar.

Polițist din Gorj, după gratii pentru un trening, grinzi de lemn și câteva sute de lei

Un polițist leneș a amenințat un martor cu bătaia și pușcăria. Instanța: Nu reprezintă pericol grav

OLT: Patru polițiști de la Rutieră, arestați pentru luare de mită

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!