Poliţiştii de la Crimă Organizată din Craiova au efectuat pe 6 martie 2019 patru percheziţii domiciliare în localităţile Bechet şi Valea Stanciului din județul Dolj pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute.

Două persoane, de 22 şi 39 de ani, din Bechet, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat al Poliției.

La audieri au fost duse patru persoane, dar procurorii au luat decizia reținerii pentru 24 de ore doar față de un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o tânără de 22 de ani.

Ambii sunt din Bechet și erau bănuiți că fac parte dintr-o grupare infracţională organizată specializată în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute de 100 de euro.

Pe 7 martie 2019, cei doi au fost prezentați Tribunalului Dolj, judecătorii dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Elian Alin Sora și Veronica Micu pot contesta decizia judecătorilor în 48 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?