Bihorean, prins în flagrant în timp ce vindea o tânără cu 400 de euro

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au prins în flagrant pe 8 aprilie 2020 un bărbat care încerca să vândă o tânără în scopul exploatării sexuale.

Attila Hanyecz are 41 de ani și este din Salonta. El încerca să vândă o tânără de 23 de ani din Sanislău, o comună de lângă carei. Cerea 400 de euro.

Judecătorii Tribunalului Bihor au decis arestarea acestuia pentru 15 zile pentru trafic de persoane.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Attila Hanyecz o găzduia pe tănără și o oferea de vânzare pentru practicarea prostituției oricărei persoane dispuse să se deplaseze până la domiciliul inculpatului în vederea efectuării tranzacției.

În seara zilei de 8 aprilie, el a fost prins în flagrant în timp ce încheia afacerea.

Attila Hanyecz avea obiceiul să atragă femei să locuiască cu el după care le forța să se prostitueze. În cazul în care refuzau, le bătea până le băga în spital.

Una dintre ele a încercat să-și găsească un loc de muncă după ce s-a mutat cu  Hanyecz, dar acesta i-a spus că salariul ar fi prea mic și ar câștiga mai m,ult dacă s-ar prostitua.

Femeia a refuzat, dar a fost bătută și de frică a făcut sex cu trei bărbați. O dată, plata pentru o partidă de sex a fost 100 de lei și o canapea pe care proxenetul a vândut-o.

După câteva luni a reușit să scape și s-a ascuns o noapte pe un câmp de lângă Salonta de frica lui Hanyecz.

A doua zi dimineața, cu ajutorul unui trecător, l-a sunat pe fostul ei concubin ca s-o ajute și așa a scăpat de calvar.

După fuga femeii, proxenetul a început să trăiască în concubinaj cu o altă femeie și s-a mutat la locuința ei din Salonta.

La o sărbătoare țigănească a cunoscut o altă femeie căreia i-a propus să îl însoțească în Salonta pentru a practica prostituția. Ea a fost de acord și s-au mutat toți trei împreună la locuința concubinei.

Cele două femei erau trimise chiar și în Oradea să se prostitueze, clienții fiind șoferi de camioane și autoturisme. Pentru a nu avea probleme, erau protejate de „Cățelul”, un amic al lui Hanyecz.

Și această concubină a reușit să fugă din locuința ei și a stat într-o casă părăsită două zile de frica proxenetului.

Pentru aceste fapte, Hanyecz a fost condamnat în 2012 la cinci ani pentru trafic de persoane și proxenetism. Anterior, primise zece ani într-un dosar de trafic de minori și a fost liberat condiționat.

După ultima condamnare, a executat în întregime pedeapsa și a ieșit din penitenciar în iulie 2017.

În pușcărie a fost agresiv și exercita „acte de violență împotriva altor deținuți de natură a afecta grav modul de conviețuire în interiorul locului de detenție”.

Bătrână de 72 de ani, audiată de DIICOT pentru că vindea droguri liceenilor din Oradea

Polițist „loverboy” din Deva, arestat pentru proxenetism

Proxenet român, capturat în Italia. Lucra ca muncitor agricol folosind un nume fals

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!